Ultima Frontiera 4* Delta Dunarii | Cazare la Ultima Frontiera 4* Delta Dunarii

Ultima Frontiera 4*, Delta Dunarii

Ultima Frontiera 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ultima Frontiera 4*
Hotel Ultima Frontiera reprezintă o invitație în zona cea mai sălbatica a Deltei Dunării adresată tuturor iubitorilor de natură: ornitologi, biologi, fotografi, pescari şi tuturor celor care doresc să se bucure de un turism de calitate.

Ultima Frontiera este amplasata in fostele clădiri ale lagărului de muncă forțată ce a funcționat in Periprava în perioada comunistă.
Istoria ne vorbește până în anul 1977 de formaţiunea 0830 Periprava, aşezată pe grindul Letea, în Delta Dunării, la aproximativ 30 de km de vărsarea braţului Chilia în Marea Neagră.

Pensiunea Ultima Frontiera ne prezintă o lecție de istorie în care amintirile atrocităților din perioada comunistă sunt preschimbate încet în amintirile pline de farmec ale unei lumi a pescarilor şi naturaliștilor.

Într-un peisaj idilic de 1000 ha de sălbăticie, la granița dintre Romania şi Ucraina s-a îndeplinit un vis numit Ultima Frontiera.

Ultima Frontiera se bazează pe concepte ecologice unde prioritatea o constituie conservarea naturii şi dezvoltarea durabilă.
Cele 16 camere ale pensiunii sunt echipate la standarde de ultimă oră ce oferă clienților confortul şi atmosfera așteptate în oricare din marile orașe europene: detector de fum, birou, minibar, serviciu de trezire, TV satelit, Internet wireless gratuit, linie telefonică, seif in cameră, baie cu duş, uscător de păr, cosmetice în baie.

Restaurantul te întâmpină cu o atmosferă familiară unde orice masă se transformă într-un prilej de a depăna amintiri din Deltă de la pescuit şi vânătoare. Felurile de mâncare tradiționale te încântă cu savoarea data de produsele obținute în mare parte în ferma proprie.

Imediat cazat, va veti putea încerca îndemânarea în ale pescuitului sportiv în cele peste 6 bazine piscicole ale complexului.

Se organizeaza o varietate de excursii personalizate, efectuate atât cu barca cât şi cu mașini electrice, în compania unor ghizi profesioniști, prin care veti descoperi si înțelege peisajele deltaice şi mozaicul cultural al satelor lipovenești şi romanești

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Seif
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Ultima Frontiera

 Ultima Frontiera
 Ultima Frontiera
 Ultima Frontiera
 Ultima Frontiera
 Ultima Frontiera
 Ultima Frontiera

Date de contact
Ultima Frontiera 4* Delta Dunarii
Adresa: Ultima Frontiera este amplasata in fostele clădiri ale lagărului de muncă forțată ce a funcționat in Periprava în perioada comunistă. Istoria ne vorbește până în anul 1977 de formaţiunea 0830 Periprava, aşezată pe grindul Letea, în Delta Dunării, la aproximativ 30 de km de vărsarea braţului Chilia în Marea Neagră.