Sunrise 3* Delta Dunarii | Cazare la Sunrise 3* Delta Dunarii

Sunrise 3*, Delta Dunarii

Sunrise 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sunrise 3*
Localizare: în localitatea Crişan, pe malul drept al canalului Sulina.

Dotări generale: centrală termică proprie, restaurant pe două nivele, cu o capacitate de 60 de locuri; două baruri de zi şi de noapte; piscină pentru adulţi şi piscină pentru copii; sală de fitness, disco-club, sală jocuri: biliard, fotbal de masă, tenis de masă, darts; sală de conferințe, coșuri de baschet; rummy, table, șah; loc de joacă pentru copii; bărcuțe de 4 locuri cu rame.

Dotări camere: Hotel Sunrise pune la dispoziție 29 camere duble (twin/matrimoniale) în cadrul hotelului, și 45 bungalouri în sat pescăresc. Toate camerele dispun de internet wireless, baie proprie, cabină de duș, televizor, TV prin cablu. Bungalourile au și o mică terasă cu vedere la iaz. Încălzirea în hotel se face prin calorifer, iar în bungalouri cu aparatul de aer condiționat.

Servicii masă: în restaurantul pe două nivele (fumători, nefumători), unde se pot servi mâncăruri tradiționale din pește sau mâncăruri din meniul internațional.

Servicii contra cost: închiriere ambarcaţiuni, trasee turistice (Dunărea Veche, Mila 8, Mila 23, Letea, Lac Zapatna, Lac Capcicova, Lac Jucova, Lac Iacob, Canal Caraorman etc), pecuit sportiv, birdwatching -Delta Dunării fiind un adevărat paradis faunistic, transport pentru grupuri, oriunde în Delta Dunării, prin noul sercviciu Sunrise-Water Taxi.

Recomanda acest hotel:  


 Sunrise

 Sunrise
 Sunrise
 Sunrise
 Sunrise
 Sunrise
 Sunrise

Date de contact
Sunrise 3* Delta Dunarii
Adresa: Crisan, 827060 Crişan, România