Pensiunea Pelicanul Cret 3* Delta Dunarii | Cazare la Pensiunea Pelicanul Cret 3* Delta Dunarii

Pensiunea Pelicanul Cret 3*, Delta Dunarii

Pensiunea Pelicanul Cret 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Pelicanul Cret 3*
Pelicanul Cret este o pensiune construita in stilul local traditional, acoperita cu stuf, in satul Mila 23, Delta Dunarii, aflata chiar pe malul canalului din spatele satului. Administrarea casei se face in familie iar bucataria este lasata in grija mamei, o mama care gateste extraordinar. Totul este nou iar casa este curata si bine intretinuta.

Unul dintre punctele forte ale cazarii in aceasta pensiune sunt camerele triple (greu de gasit in Mila 23), dedicate familiilor cu copii. Astfel, in camera aveti un pat matrimonial si un pat single (dimeniune de adult). Toate camerele sunt dotate cu bai proprii.

camere triple, pelicanul cretCamerele de cazare sunt 8 la numar si sunt impartite asa: 3 camere triple (un pat dublu si un pat single), 3 camere twin (doua paturi single), 2 camere duble (un pat matrimonial).

Dotari camere: baie proprie, TV, AC. Camerele sunt mari si luminoase.

Curtea nu este foarte mare dar este foarte bine aranjata. Aici gasiti doua balansoare si un micut loc de cafea / fumat. In fata casei exista si o alta curte, aflata chiar pe malul canalului, unde aveti la dispozitie un foisor in care se poate manca sau savura o cafea / bere / vin. Daca aveti chef sa ramaneti seara la un pahar de vin, acest foisor este minunat pentru ca nu-i deranjati pe cei care dorm in casa.

cazare pensiune delta dunariiFumatul este INTERZIS in toata casa (atat in camere cat si in salon).

Dotari pensiune: centrala proprie pentru incalzire si apa calda, salon restaurant cu aer conditionat, TV, gratar.

Bucataria acestei pensiuni se bazeaza in special pe preparate traditionale din peste proaspat dar, la cerere, putem oferi meniuri fara peste, vegetariene sau de post.

preparate traditionale pesteMesele sunt unul dintre punctele forte ale acestei pensiuni, si aici se manca foarte bine, la fel ca in toate locatiile noastre.

Masa se ia in salonul pensiunii sau in foisor. Gazda gateste la modul exceptional, in special preparate traditionale din peste proaspat, pescuit in acea zi.

Pentru ca este o pensiune mica, mesele se servesc in sistem de pensiune, adica se gateste acelasi lucru pentru toata lumea, desigur dupa o discutie prealabila cu turistii. Asa ca, daca se face un bors de peste nu mai puteti comanda supa de pui sau ciorba de vacuta atunci cand va asezati la masa.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Pelicanul Cret

 Pensiunea Pelicanul Cret
 Pensiunea Pelicanul Cret
 Pensiunea Pelicanul Cret
 Pensiunea Pelicanul Cret
 Pensiunea Pelicanul Cret
 Pensiunea Pelicanul Cret
 Pensiunea Pelicanul Cret
 Pensiunea Pelicanul Cret
 Pensiunea Pelicanul Cret

Date de contact
Pensiunea Pelicanul Cret 3* Delta Dunarii
Adresa: Sat MIla23
Telefon: 0763 869 400