Pensiunea Oprisan 3* Delta Dunarii | Cazare la Pensiunea Oprisan 3* Delta Dunarii

Pensiunea Oprisan 3*, Delta Dunarii

Pensiunea Oprisan 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Oprisan 3*
Pensiunea Oprisan este situats in localitatea Crisan, pe malul bratului Sulina, intr-un cadru natural extraordinar oferit de catre Delta Dunarii. Pensiunea se afla la mila 12 pe canalul Sulina la o distanta de 25 de mile de Tulcea la confluenta canalului cu Dunarea Veche.
Pentru a putea ajunge in acest loc deosebit plin de salbaticie si inedit modalitatile de acces sunt cele navale. Zilnic din portul Tulcea aveti urmatoarele optiuni:
- nava clasica, plecare la ora 13:30, sosire la ora 16:00;
- nava rapida, plecare la ora 14:00, sosire la ora 15:00;
- la cerere va putem asigura transportul cu salupa pensiunii.
CAZARE SI MASA

In mijlocului magiei naturii, aproape de salbaticia Deltei Dunarii, familia Oprisan incearca sa va ofere un sejur deosebit pastrand farmecul creat de natura si totusi avand toate conditiile unei pensiuni de 3 margarete.

Pensiunea Oprisan va ofera 6 camere a cate 2 locuri si baie individuala si 1 apartament. Pentru savurarea specialitatilor pescaresti gatite fabulos de Tanti Tudosca aveti la dispozitie terasa in aer liber si un salon spatios si racoros. Printre specialitatile preparate din cel mai proaspat peste si produsele ecologice din ograda familiei va mentionam doar cateva: ciorba de peste, salau proaspat cu maioneza, crap pe varza, plachie de peste, ciorba cu perisoare de peste, saramura lipoveneasca, chiftelute de peste, peste prajit, lapte proaspat de la vacuţa din fundul curtii, oua, branza, salata de icre facută dupa reteta secreta a lui Tanti Tudosca si in plus preparate de pui, porc sau vita.
DIVERTISMENT

Pentru un sejur complet, familia Oprisan va recomanda plimbarile cu barca pe minunatele si salbaticele canale si lacuri ale Deltei. Aici pot fi surprinse in splendoarea lor grupuri de pelicani, lebede, cormorani, lisite, rate salbatice, egrete, sitari, lopatari si poate chiar vulturii codalbi care sunt recunoscuti ca o raritate in fauna Europei. Totodata veti fi impresionati si de frumusetea florei: nuferi albi si galbeni, jungla de stuf si papura.

De asemenea organizam plimbari cu salupa pe Canalul Dunarea Veche, la Caraorman si Letea unde intermediem vizitarea padurilor de stejari si a dunelor de nisip (padurile Caraorman si Letea sunt monumente ale naturii) sau la Sulina pentru a putea vedea locul unde se intalneste Dunarea cu Marea Neagra. Traseele turistice sunt stabilite de comun acord impreuna cu dumneavoastra.

Pentru doritori ii putem initia in tainele pescuitului, si le asiguram gratuit unditele, iar pentru pescarii impatimiti organizam partide de pescuit la urmatoarele specii: crap, somn, stiuca, salau, caras, etc. in locuri bine stiute de localnici.

Pe durata deplasarilor veti fi insotiti de cei mai buni cunoscatori ai locurilor. De asemenea, puteti achizitiona de la noi permise de intrare in Delta Dunarii la 10RON persoana / sejur.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Oprisan

 Pensiunea Oprisan
 Pensiunea Oprisan
 Pensiunea Oprisan
 Pensiunea Oprisan
 Pensiunea Oprisan

Date de contact
Pensiunea Oprisan 3* Delta Dunarii
Adresa:
Telefon: 0740 150189
Fax: 0240 547034