Pensiunea Eden 4* Delta Dunarii | Cazare la Pensiunea Eden 4* Delta Dunarii

Pensiunea Eden 4*, Delta Dunarii

Pensiunea Eden 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Eden 4*
Cazarea in Crisan, Delta Dunarii

Se face in Pensiunea Eden, in conditii de 4****. Este o pensiune cu mare traditie in aceasta zona, cu o reputatie foarte buna, ce ofera servicii de cea mai buna calitate.

Prezentarea locatiei:

Pensiunea EDEN este situata in Crisan, localitate in care se desfasoara, cel mai adesea, majoritatea escapadelor in Delta Dunarii.

In mai 2014, la Eden se inaugureaza noua piscina! O piscina foarte moderna, mare, incalzita, cu sistem de filtrare foarte avansat.

Pensiunea EDEN dispune de 10 camere si 2 apartamente cu 24 locuri de cazare. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, baie cu cabina de dus si uscator de par, televizor, cablu TV, telefon, frigider.

Pensiunea este echipata cu centrala termica ce asigura apa calda permanenta si incalzire centrala pe timpul perioadelor friguroase. Pensiunea dispune de bar, restaurant si terasa cu o capacitate de 60 de locuri, unde se pot servi diferite specialitati din peste, dar si preparate traditionale.

Pensiuni Delta Dunarii - Daca va aflati in cautarea locului perfect in care sa va petreceti concediile si vacantele, pensiunea Eden din Delta Dunarii este gata sa va ofere un sejur de neuitat in Delta Dunarii

Bucataria este unul din punctele forte ale acestei pensiuni, celebrele mese traditionale din peste, mistret sau alte preparate au ajutat la construirea bunului renume de care se bucura pensiunea Eden.

Mesele oferite la acest program sunt calculate pentru meniul zilei. Comenzile separate fata de acest meniu se vor achita conform listei de preturi a pensiunii.

*In aceasta pensiune nu se permite aducerea bauturilor de acasa.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Piscina
Restaurant
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Eden

 Pensiunea Eden
 Pensiunea Eden
 Pensiunea Eden
 Pensiunea Eden
 Pensiunea Eden
 Pensiunea Eden
 Pensiunea Eden
 Pensiunea Eden
 Pensiunea Eden
 Pensiunea Eden

Date de contact
Pensiunea Eden 4* Delta Dunarii
Adresa: Sat Crisan, malul drept
Telefon: 0763869400