Lebada Luxury Resort & SPA 5* Delta Dunarii | Cazare la Lebada Luxury Resort & SPA 5* Delta Dunarii

Lebada Luxury Resort & SPA 5*, Delta Dunarii

Lebada Luxury Resort & SPA 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Lebada Luxury Resort & SPA 5*
Lebada Luxury Resort & SPA, clasificata cu unitati de cazare de 4 si 5 stele, este situata in inima rezervatiei naturale Delta Dunarii, pe bratul sulina, la intersectia cu Dunarea Veche in localitatea Crisan, la mila 13,5. Resortul beneficiaza de o pozitionare privilegiata, din care oaspetii nostril pot explora neingradit biosfera Deltei Dunarii.

Lebada Luxury Resort & SPA poate caza pana la 400 de oaspeti simultan, in 140 de camera sigle, duble si apartamente. Camerele sunt spatioase, cu dimensiuni intre 18 si 36 mp, iar apartamentele pot ajunge chiar si la 110 mp.

Toate unitatile de cazare au un design deosebit, cu insertii naturale, complimentand si contopindu-se cu peisajul natural in care este pozitionat resortul, fiind dotate la standard de 4 si 5 stele. Baile proprii sunt spatioase, iar camerele aerisite ascund intimitatea unui pat relaxant, confortabil, udat de lumina naturala care patrunde indiscret prin ferestrele largi ale incaperii.

Toti oaspetii au acces la piscina cu apa sarata, la centrul SPA, la jacuzzi si cele 2 saune, cat si la cele 3 restaurante internationale cu bucatarie fina care complimenteaza orice cerinta gastronomica. De altfel, iubitorii de miscare si aventura au la dispozitie un teren multifunctional cu gazon artificial si nocturna, ambarcatiuni de croaziera si explorare a Deltei Dunarii, dar si seri tematice cu muzica autentica a locului si nu numai.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Sala De Conferinte

Recomanda acest hotel:  


 Lebada Luxury Resort & SPA

 Lebada Luxury Resort & SPA
 Lebada Luxury Resort & SPA
 Lebada Luxury Resort & SPA
 Lebada Luxury Resort & SPA
 Lebada Luxury Resort & SPA