Pensiunea Crisan 3* Delta Dunarii | Cazare la Pensiunea Crisan 3* Delta Dunarii

Pensiunea Crisan 3*, Delta Dunarii

Pensiunea Crisan 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Crisan 3*
Cazarea in Crisan, Delta Dunarii

Se face intr-o casa de oaspeti (pensiune agroturistica) la nivel de 3 margarete. Este o casa mica, are numai 6 camere, linistita, aflata chiar pe malul Dunarii. Clientii sunt selecati cu grija si totul se desfasoara la modul calm si linistit, fara genul de turism "de gratar", cu muzica, urlete, betii si altele.

Se va sta in camere duble, cu baie proprie. Baile nu sunt foarte mari dar va asigura confortul minim al unei bai in camera.

Se poate manca in salon sau afara, in curte, atunci cand vremea ne permite. Gazda gateste la modul exceptional, in special preparate din peste proaspat, pescuit in acea zi, cu legume si oua din gospodaria proprie. Sa nu uitam ca aici este cea mai curata zona din Romania, departe de orice activitate indistriala. Pentru cei care nu mananca peste se poate asigura un alt fel de mancare precum si meniuri de post sau vegetariene daca se anunta anticipat (aveti un camp special in modulul de cerere de rezervare).

Pentru ca este o pensiune mica, mesele se servesc in sistem de pensiune, adica se gateste acelasi lucru pentru toata lumea, desigur dupa o discutie prealabila cu turistii. Asa ca, daca se face un bors de peste nu mai puteti comanda supa de pui sau ciorba de vacuta atunci cand va asezati la masa.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Crisan

 Pensiunea Crisan
 Pensiunea Crisan
 Pensiunea Crisan

Date de contact
Pensiunea Crisan 3* Delta Dunarii
Adresa: Crisan, Delta Dunarii
Telefon: 0740 357 073