Plutitor 3* Delta Dunarii | Cazare la Plutitor 3* Delta Dunarii

Plutitor 3*, Delta Dunarii

Plutitor 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Plutitor 3*
Hotelul plutitor (nava)

Este ceea ce se numeste aici in zona un ponton plutitor mic, cu 3 punti. Este recent reconditionat si reamenajat.

Puntea I - cea mai de jos, este zona in care se afla cabinele de cazare.

Hotelul plutitor are 5 cabine dotate cu bai proprii, TV cu antena Dolce, aer conditionat, geamurile sunt acoperite cu plase contra tantarilor. Doua cabine sunt cu pat matrimonial (dublu) iar trei cabine au cate doua paturi.

* Pe nava exista si o a 6-a cabina dar! nu are baie proprie. In cazul in care sunteti un grup mai mare de 10 persoane (max 12) si cei care vor dormi in acea cabina accepta sa foloseasca baia personalului, putem sa va dam si acea cabina. In afara de faptul ca nu are baie proprie are toate conditiile din celelalte cabine.

Puntea II - Este impartita intre salon si o terasa acoperita (umbrita). Salonul are un aer foarte intim si familiar, in interior pot manca 14 persoane, are un mic bar si este dotat foarte modern si elegant. Destinatia acestui spatiu nu este doar de masa ci este de fapt un spatiu multifunctional adaptabil la activitati diverse si dotat cu sistem de sonorizare performant, TV, proiector, DVD, aer conditionat. Astfel, veti putea organiza programe de team building sau alte activitati chiar la bordul navei, in acostare sau in mers.

Bucataria hotelului plutitor este bazata pe meniu pescaresc: crap, stiuca, salau, somn la gratar, bors de peste rusesc, salata de icre etc. Puteti opta insa si pentru un meniu cu specific romanesc (fara peste).

Puntea III - Este o terasa deschisa, dotata cu sezlonguri, pe care se poate face plaja sau e poate sta pur si simplu pentru admirarea naturii. Fiind la cea mai mare inaltime asigura o panorama foarte frumoasa asupra Deltei Dunarii.

Nava are o viteza de deplasare mica asa ca nu trebuie sa va faceti probleme de rau de mare sau rau de miscare. Nu se zdruncina si nu vibreaza pentru ca nu are motoare ci este tractata de un remorcher.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Plutitor

 Plutitor
 Plutitor
 Plutitor
 Plutitor

Date de contact
Plutitor 3* Delta Dunarii
Adresa: Pluteste pe Dunare
Telefon: 0740 357 073