Deltarium Aegis 3* Delta Dunarii | Cazare la Deltarium Aegis 3* Delta Dunarii

Deltarium Aegis 3*, Delta Dunarii

Deltarium Aegis 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Deltarium Aegis 3*
Pentru un concediu de vis intr-un loc modern si traditional in acelasi timp. Va invitam la pensiunea noastra situata in Delta Dunarii, in localitatea Sfantu Gheorghe, la varsarea Bratului Sfantu Gheorghe in Marea Neagra, in apropierea unei plaje salbatice deosebit de frumoase si a canalelor Deltei pline cu nuferi si pasari salbatice pentru petrecerea vacantelor, weekend-urilor, concediilor sau a activitatilor organizate ale firmei. Cazarea in conditii excelente, mese cu meniuri traditionale locale din peste, excursii cu barca in rezervatiile de pasari salbatice si nuferi, bai de apa si soare pe cel mai fin nisip de pe litoralul Marii Negre, sunt ingredientele pe care le aveti la dispozitie pentru o iesire de neuitat cu familia sau colegii de servici.
Aceasta proprietate este la 12 minute pe jos faa de plaja. Avand WiFi gratuit, Deltarium Aegis, parte a Green Village Resort, ofera cazare in Sfantu Gheorghe, in rezervaia biosferei Delta Dunarii.Camerele sunt dotate cu aer condiionat i decorate in culori simple, albastru i alb. Se ofera TV cu ecran plat si frigider.Oaspeii pot avea acces la facilitaile gratuite de la Green Village Resort, cum ar fi piscina exterioara, sauna i centrul de fitness, la doar 500 de metri de Deltarium Aegis. Acolo vei gasi i un restaurant.
Zona este apreciata pentru pescuit i canotaj. Pensiunea ofera si biciclete de inchiriat. Aceasta proprietate este de asemenea bine cotata pentru locaia sa excelenta in Sfantu Gheorghe! Clienii i-au acordat un scor mai mare decat altor proprietai din zona.

Recomanda acest hotel:  


 Deltarium Aegis

 Deltarium Aegis
 Deltarium Aegis
 Deltarium Aegis

Date de contact
Deltarium Aegis 3* Delta Dunarii
Adresa: SFANTU GHEORGHE , DELTA DUNARII, ROMANIA