Delta Paradis 3* Delta Dunarii | Cazare la Delta Paradis 3* Delta Dunarii

Delta Paradis 3*, Delta Dunarii

Delta Paradis 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Delta Paradis 3*
Pensiunea Delta Paradis este situată pe Canalul Dunavăț 1, la aproximativ 15 minute de Lacul Razim. Pensiunea Delta Paradis poate fi accesată numai pe apă. Debarcaderul şi parcarea Pensiunii Delta Paradis se află între localitățile Sarinasuf și Plopul. La șosea se află un indicator spre debarcader. De la şosea până la debarcader (parcare), sunt aproximativ 2 km pe un drum de pământ.

Aspectul clădirilor din complexul Delta Paradis păstrează specificul arhitectonic local. Toate camerele sunt dotate cu parchet și gresie. Mobilierul rustic este armonizat cu cerințele de confort actuale: minibar, televizoare LCD cu program prin satelit și aer condiționat. Băile sunt dotate cu duș sau cadă, (apă caldă și rece non-stop), sunt moderne, cu gresie și faianță. Complexul deține atât centrală termică pe lemne, cât și centrală termică ecologică cu panouri solare cu tuburi vidate, pentru încălzirea apei.

Restaurantul complexului oferă o gamă variată de preparate din pește, dar și meniu bazat pe bucătăria tradițională românească.

Complexul oferă o piscină, alături de șezlonguri, duș, hamacuri, foișoare și loc de joacă pentru copii. Are acoperire Wi-Fi gratuit.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Delta Paradis

 Delta Paradis
 Delta Paradis
 Delta Paradis