Delta Palace 3* Delta Dunarii | Cazare la Delta Palace 3* Delta Dunarii

Delta Palace 3*, Delta Dunarii

Delta Palace 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Delta Palace 3*
HOTEL DELTA PALACE 3* este situat pe faleza Fluviului Dunarea, pe strada intaia a orasului Sulina. Este locul unde Dunarea se varsa in Marea Neagra iar camerele ofera o priveliste superba asupra Fluviului Dunarea, asupra marii si a granitei cu Ucraina, asupra numeroaselor vapoare care naviga pe Dunare. Hotelul are 4 nivele, 80 de camere si 5 apartamente, cu o capacitate de 210 locuri, este clasificat la categoria 3 stele. Camerele si apartamentele ofera o priveliste superba asupra Dunarii si a Deltei acesteia, a Marii Negre si ofera deasemenea vizibilitate asupra teritoriului de granita cu Ucraina.

Apartamentele sunt cu doua dormitoare, doua bai, sufragerie si 3 balcoane si au o capacitate de cazare de 4 sau 5 locuri fiecare.

Camerele sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, canapea extensibila, minibar, cablu TV, internet LAN si wireless, telefon, baie proprie , balcon, protectie impotriva tantarilor in spatiile inchise, incalzire centrala si aer conditionat, uscator de par, masa si fier de calcat.

Hotelul mai cuprinde trei sali de conferinte cu o capacitate totala de 300 locuri, sala de biliard, sala de tenis de masa, sala de fitness, sauna, restaurant, terasa, bar.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Telefon
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Delta Palace

 Delta Palace
 Delta Palace
 Delta Palace

Date de contact
Delta Palace 3* Delta Dunarii
Adresa: Sulina