Complex Class Delta Dunarii Sulina 2* Delta Dunarii | Cazare la Complex Class Delta Dunarii Sulina 2* Delta Dunarii

Complex Class Delta Dunarii Sulina 2*, Delta Dunarii

Complex Class Delta Dunarii Sulina 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complex Class Delta Dunarii Sulina 2*
Bungalow-urile noastre v ofer cazare in 13 camere duble si 11 camere family cu capacitate de 3 4 locuri, clasificate la 3 stele. Toate camerele detin grup sanitar propriu si sunt dotate cu TV prin cablu, AC, minibar, site (plase) impotriva insectelor si acces Wi-Fi la internet gratuit. Pentru confortul si relaxarea dvs., am amenajat o teras restaurant cu o capacitate de 70 locuri unde se pot organiza evenimente, conferinte si mese festive. Meniul este divers, incluzand pe lang preparatele traditionale de peste specifice zonei si orice alte preparate doriti dvs.
La dispozitia dvs. stau si cele dou foisoare din incint, potrivite pentru relaxare si un grtar alturi de prieteni. In acest timp cei mici, se pot distra la locul de joac special amenajat sau in piscina exterioar si chiar pot organiza si concursuri de mic pescuit sportiv in iazul nostru. Cand vine vorba de pescuit, avem cele mai bune retete pentru capturarea trofeelor, dar si de preparare a acestora. Complexul Turistic Class v ofer cazare Sulina in conditii avantajoase.
Pe iubitorii de soare si de cur heliomarin ii indrumm cu drag, s se bucure de mare si de plaja noastr slbatic, usor accesibil care ii asteapt, la doar 5 minute distant de mers cu taxiul/microbuzul si 30 minute de mers cu piciorul.

Recomanda acest hotel:  


 Complex Class Delta Dunarii Sulina

 Complex Class Delta Dunarii Sulina
 Complex Class Delta Dunarii Sulina
 Complex Class Delta Dunarii Sulina
 Complex Class Delta Dunarii Sulina
 Complex Class Delta Dunarii Sulina

Date de contact
Complex Class Delta Dunarii Sulina 2* Delta Dunarii
Adresa: Sukina Delta Dunarii