The Bristol 5* Delhi | Cazare la The Bristol 5* Delhi

The Bristol 5*, Delhi

The Bristol 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Bristol 5*


Amplasat pe cheiurile Floating Harbour, Hotelul Bristol se află la 10 minute de mers pe jos de Brunel's SS Great Britain. Hotelul are camere elegante, acces gratuit la internet şi un restaurant pe malul râului.

Camerele luminoase şi spaţioase au mobilier modern, iar multe dintre ele oferă vederi spre port. Acestea au un televizor cu ecran plat, iar paturile au plăpumi din puf de raţă şi lenjerie de pat albă. Băile au duş cu presiune mare şi articole de toaletă de designer.

Restaurantul River Grille are ferestre uriaşe, din podea până în tavan, care oferă vederi uimitoare spre râu şi serveşte preparate culinare din bucătăria modernă englezească, inclusiv peşte local proaspăt, carne de vită Somerset şi brânzeturi West Country.

Elegantul River Lounge oferă gustări uşoare, ceaiuri de după-amiază şi o listă de vinuri fine. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în café-barul Shore.

Piaţa Queens şi Galeria Arnolfini se găsesc la doar 200 de metri distanţă. Parcul Castelului (Castle Park) şi centrul comercial The Galleries se află la 10 minute de mers pe jos de hotel.

Recomanda acest hotel:  


 The Bristol

 The Bristol
 The Bristol
 The Bristol
 The Bristol
 The Bristol
 The Bristol

Date de contact
The Bristol 5* Delhi
Adresa: Prince Street, Clifton East, Bristol, BS1 4QF