Hotel Villa 4* Debrecen | Cazare la Hotel Villa 4* Debrecen

Hotel Villa 4*, Debrecen

Hotel Villa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Villa 4* / Numar camere: 33
Construit in stil clasicist, elegant, hotelul de patru stele se afla in cel mai frumos loc al Debretinului, in Padurea Mare si este inconjurata de lacul Csónakázó, de lacul Békás, de Baia, Termala si de Baia de aventuri Aquaticum. In imediata apropiere se afla Sala de organizatii Főnix, piscina de inot sportiv, Facultatea Debretin, totodata Parcul de Distractii si Gradina Zoologica.

Hotelul Villa **** este dotat cu o camera de un singur pat, 11 camere Standard cu doua paturi si una camera Familiara , camere in care in acelasi timp putem primi 33 oaspeti.
In hotelul nostru va puteti intilni cu lumea trecutului dar va puteti beneficia si de comfortul total oferit de lumea moderna. Numeroase camere sunt realizate in acel mod incit sa satisfaca pretentiile celor care doresc o odihna placuta dar si oaspeti care sosesc cu scopuri de afaceri.
Fiecare camera este dotata cu dus si cada, usa cu cartela magnetica, televizor color, telefon, minibar, seif, instalatie de clima reglabila si conexiune de internet fara cablu prin Wifi.

Camerele Familiare si Superioare se pot amenaja cu paturi suplimentare!

In camere nu se fumeaza, pentru acest scop sunt locuri special amenajate!

Cu formarea casei noastre Wellness dorim sa satisfacem cerintele celor care vor sa recreeze. Fiecare oaspete poate beneficia de efectul binefacator al jacuzzi si al saunei finlandeze.

In restaurantul numit de scriitorul Krúdy, Dvs. puteti savura placerile culinare. Scriitorul Krúdy Gyula era un fan al gastronomiei ungare pe care noi va prezentam cu toate farmecele ei.
Restaurantul nostru are o capacitate de 50 locuri. Asteptam cu drag viitorii Oaspeti!
O calatorie de timp in lumea gastronomiei „Savoarea trecutului in prezent”.

Daca va vine pofta de bautura dupa atita bunatati, puteti alege printre bauturi de calitate. Oaspeti nostri pot gusta din vinuri maghiare de calitate exceptionale, bere de mai multe feluri, specialitati de cafea si cocteluri.
Separeul nostru cu o capacitate de 70 persoane asteapta oaspeti nostri pentru evenimente familiare, organizati, serbari.
Deschis in fiecare zi de la 08 dimineata pana ora 23.

Facilitati hotel
Bar
Fax
Lift
Parcare
Restaurant
Room service
Sauna
Seif
Telefon

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Fax
Incalzire centrala
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 11:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard, American Express
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: Terms of cancellation previous to arrival: Within 7 days before the arrival – 50 % Within 48 hours before the arrival – you should pay 100 % of the total amount as a cancellation fee. (We accept only written cancellation and modification.)

Recomanda acest hotel:  


Hotel  Villa