Centrul Ecvestru 3* Danes | Cazare la Centrul Ecvestru 3* Danes

Centrul Ecvestru 3*, Danes

Centrul Ecvestru 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Centrul Ecvestru 3*
Centrul Ecvestru este situat în localitatea Daneş, în aproprierea Sighişoarei. Are o suprafaţă de 5 hectare şi are în componenţa sa o fermă de animale, un club house, locuri de cazare, sală de conferinţe, sală de consiliu, restaurant, expoziţie pe teme ecvestre. Este o locaţie ideală pentru cei ce iubesc caii, pentru cei ce vor să afle lucruri noi despre aceştia sau pentru cei ce doresc să se relaxeze în compania lor.

Pentru doritori se asigură cazare în 11 camere şi 2 apartamente cochet aranjate, având toate utilităţile traiului urban.

În incinta complexului se poate servi masa la restaurant, unde se organizează de asemenea mese câmpeneşti cu bucate tradiţionale româneşti sau barbeque în foişor.

Oamenii de business beneficiază de o sală de conferinţe de 70 de locuri şi de o sală de consiliu de 12 locuri, ce pun la dispoziţie aparatură necesară de ultimă generaţie (videoproiector, Internet, TV, flip-chart).

Facilitati hotel
Sala De Conferinte
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Centrul Ecvestru

 Centrul Ecvestru
 Centrul Ecvestru
 Centrul Ecvestru
 Centrul Ecvestru

Date de contact
Centrul Ecvestru 3* Danes
Adresa: Str. Principala nr.804, comuna Daneş, Jud. Mures
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie