InterContinental Danang Sun Peninsula Resort 5* Danang | Cazare la InterContinental Danang Sun Peninsula Resort 5* Danang

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort 5*, Danang

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii InterContinental Danang Sun Peninsula Resort 5*
Complexul InterContinental Danang Sun Peninsula oferă un refugiu de lux, care include mai multe restaurante rafinate, printre care celebrul La Maison 1888, o plajă privată, o piscină mare în aer liber şi un centru spa. Complexul are vedere magnifică la ocean.
Toate unităţile de cazare au un decor luxos şi beneficiază de balcon privat. Vilele de la malul mării ale complexului sunt amplasate printre formațiuni de rocă spectaculoase, la poalele muntelui şi oferă piscină privată, terasă la soare şi baie de lux. Unele camere beneficiază de o cadă spa şi de un pavilion privat pentru luat masa, cu vedere superbă la ocean.
Complexul este situat la 45 de minute de Aeroportul Danang şi la 30 de minute de Ngu Hanh Son. Muzeul Cham se află la aproximativ 25 km, iar orașul imperial din Huế, centrul vechi al orașului Hội An şi ruinele Mỹ Sơn, renumite obiective turistice incluse în Patrimoniului Mondial UNESCO, sunt situate la aproximativ 45 km.
Oaspeţii pot vizita clubul de golf Montgomerie Links, renumit în întreaga lume, sau pot juca o partidă la clubul de golf din Danang. Printre numeroasele activități de agrement oferite de complex se numără ciclism, pescuit şi drumeții. De asemenea, oaspeţii pot beneficia de un masaj relaxant şi de tratamente corporale la centrul spa. La complex există şi un centru de fitness modern.
La restaurantul Citron, aflat la 100 de metri deasupra nivelului mării, oaspeții pot savura delicatese vietnameze proaspete în separeuri private. Oaspeții care doresc să ia masa la malul mării într-o ambianță relaxantă, pot vizita localul Barefoot, care oferă preparate delicioase pe bază de fructe de mare proaspete și carne la grătar, însoțite de cocktailuri şi vinuri. Barul Buffalo servește șampanie de epocă și trabucuri premium, rulate manual.

Recomanda acest hotel:  


Nu exista imagini despre InterContinental Danang Sun Peninsula Resort 5*.