Fusion Maia Danang 5* Danang | Cazare la Fusion Maia Danang 5* Danang

Fusion Maia Danang 5*, Danang

Fusion Maia Danang 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Fusion Maia Danang 5*
Situat pe frumoasa plaja Khe, Fusion Maia Resort de 5 stele oferă vile cu piscine private şi televizoare cu ecran plat. Tratamente gratuite nelimitate pot fi savurate la primul all-inclusive spa din Asia.

Oferind curti private, cu vederi uimitoare ale apusului soarelui, modernele vile in stil  vietnamez dispun de DVD playere, bai mari cu ferestre supradimensionate cu zona separata pentru cada su dus.

Dispunând de o piscină cascada, Resort Fusion Maia oferă cele mai bune facilităţi de spa din Vietnam. Acesta are bai de aburi si sauna. Momente liniştite poate fi savurate în bibliotecă şi in sala de yoga.

Micul dejun poate fi servit pe plaja sau la zona de spa. Cinci restaurante oferă feluri de mâncare asiatice în timp ce la piscina se pot servi fructe de mare proaspete. Băuturi răcoritoare sunt disponibile la Tonic Lounge.

Fusion Maia este la 15 minute cu maşina de orasul Hoi An şi aeroportul international Da Nang. Este aproape de atracţiile din apropiere, cum ar fi raul Thu Bon, munte Marmura si Podul japonez.

Recomanda acest hotel:  


 Fusion Maia Danang

 Fusion Maia Danang
 Fusion Maia Danang
 Fusion Maia Danang
 Fusion Maia Danang