Lamantin Beach 5* Dakar | Cazare la Lamantin Beach 5* Dakar

Lamantin Beach 5*, Dakar

Lamantin Beach 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Lamantin Beach 5*
Hotelul este situat pe plaja, construit in stil african, compus din vile luxoase, in cea mai pura si stricta traditie, bine amenajate si decorate.
Capacitatea toatala de cazare este de: 132 de camere, din care 8 apartamente- Grand de lux (46 mp), 60 de camere duble de lux la etaj, decorate modern (25 mp), 6 camere family la parter (25mp), 58 de camere – club pentru o familie de 3-4 persoane (25 mp ).
Toate camerele dispun de urmatoarele facilitati : aer conditionat, TV satelit, telefon, terasa si balcon, mini-bar, seif pentru valori, baie cu cada, chiuveta dubla si uscator de par, cartela magnetica la intrare.
Hotelul dispune de un restaurant principal cu 222 de locuri( acoperit cu terasa), 2 restaurante a la carte cu specific african, pescaresc, oriental, asiatic, mediteranean, bar, 2 piscine pentru adulti cu sectiune pentru copii, centru de frumusete spa cu balneoterapie, hidroterapie, masaj, baie orientala, sala de conferinte, internet, mini-club, loc de joaca pentru copii, magazine pentru suveniruri, coafor, sporturi nautice.
Plaja cu nisip fin, primitoare si dotata cu sezlonguri, saltele si prosoape gratuite pentru turistii hotelului.

Recomanda acest hotel:  


 Lamantin Beach

 Lamantin Beach
 Lamantin Beach
 Lamantin Beach

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie