Pensiunea Clasic 3* Curtea De Arges | Cazare la Pensiunea Clasic 3* Curtea De Arges

Pensiunea Clasic 3*, Curtea De Arges

Pensiunea Clasic 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Clasic 3*
Inconjurata de verdele bogat al muntilor in timpul verii, de culori incredibile toamna si de linistea perfecta a zapezii din miez de iarna, Pensiunea Clasic va asteapta intr-un cadru pitoresc, un loc creat, parca, special de natura pentru ca dumneavoastra sa gasiti un moment perfect de relaxare in orice anotimp.
Camere spatioase, moderne si confortabile va asteapta pentru a contribui la un concediu perfect sau o escapada de cateva zile, departe de agitatia orasului.
Pensiunea este situata la mica distanta de atractii turistice de renume precum Manastirea Curtea de Arges si in apropierea unor obiective de interes national precum Transfagarasanul sau Cetatea Poenari.
Aflata in centrul unei zone cu puternice traditii, in una din cele mai vechi si renumite asezari din Romania, Pensiunea Clasic este creata de oameni care isi doresc sa fie gazde perfecte si care va stau la dispozitie cu un zambet si o vorba buna pe intreaga durata a sejurului.
Pe langa camere spatioase cu baie proprie, balcon, aer conditionat si toate facilitatile pe care vi le-ati putea dori, va asteptam cu o atmosfera primitoare perfecta deopotriva pentru cateva zile de odihna, o vacanta mai lunga sau o oprire rapida de o seara.
Fie ca va doriti cateva zile de liniste, insotite de servicii pe masura sau plimbari si pelegrinari active prin imprejurimi, Pensiunea Clasic este punctul perfect de plecare in care va veti simti ca acasa ori, zicem noi, chiar mai bine.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Clasic

 Pensiunea Clasic
 Pensiunea Clasic
 Pensiunea Clasic
 Pensiunea Clasic

Date de contact
Pensiunea Clasic 3* Curtea De Arges
Adresa: Curtea de Arges, str. Eroilor, nr. 16
Telefon: 0741 165 734