Subcarpati 4* Curtea De Arges | Cazare la Subcarpati 4* Curtea De Arges

Subcarpati 4*, Curtea De Arges

Subcarpati 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Subcarpati 4*
Hotel Subcarpati**** este amplasat in Curtea de Arges intr-o zona linistita, la 3 km de centrul orasului si la 600 metri de Manastirea Curtea de Arges.

Împrejurimile Argeșului sunt locuite fără întrerupere de aproape un mileniu – cel mai bun semn că ai ajuns într-un loc bun. Loc bun în care te întâmpină un hotel tânăr, bine pus la punct. Dedicat neo-nomazilor de astăzi.

Te invităm să descoperi regiunea Argeșului din confortul pe care ți-l punem la dispoziție în Hotel Subcarpați. Legenda spune că Negru Vodă-personaj istoric misterios, a cărui identificare ridică provocări istoricilor, a „descălecat Țara Românească” undeva în secolul XIII.

Hotelul Subcarpați**** are restaurant, bar, grădină, recepție cu program nonstop, loc de joaca pentru copii, parcare, servicii de transfer, room-service și WiFi gratuit în toate zonele sale.

Hotelul are 20 de camere luminoase și confortabile, din care 10 twin, 6 cu pat matrimonial, 2 Family, 1 Apartament cu dormitor si living cu canapea extensibila, 1 single.

Camera single este simplă și modernă, suprafata 14 m².

Camera Dubla are un pat dublu sau doua paturi individuale, suprafata 16-22 m².

Camera Family este potrivită pentru o familie cu un copil sau pentru 3 persoane, are un pat dublu mare și o canapea extensibilă, suprafata 24 m².

Apartamentul este potrivit pentru familii sau grupuri de călători care vor să se bucure de liniște și intimitate. Este alcătuit din două camere, una cu un pat matrimonial dublu și una cu o canapea extensibilă confortabilă, capacitate maxima 4 persoane, suprafata 36 m².

Bistro Subcarpati ofera preparate din ingrediente naturale, vii, însoțite de băuturi fine și idei noi, specifice călătorul de astăzi.

Are o atmosferă prietenoasă și modernă, ofera cei mai buni burgeri din oraș, steak-uri suculente, pregătite pe cuptor cu cărbuni, deserturi italiene și o selecție de peste 600 de vinuri păstrate bine în crama proprie.

De asemenea are terasa proprie 50 de locuri.

Centrul SPA include baie de aburi, saună finlandeză, jacuzzi, salină, bazin de apă rece.

Sauna uscată face parte din traditile scandinave, fiind cea mai veche din cele două tipuri de saună. În acest tip de saună temperatura poate ajunge la 80-90 grade Celsius. Este extrem de benefică sănătății, întrucât pe termen scurt oferă relaxare și o stare de bine, iar pe termen lung luptă împotrivă stresului și a infecțiilor, îmbunătățește circulația și exercită o acțiune tonifiantă asupra pielii.

Sauna umeda, cunoscută și sub numele de baie turcească, hammam sau baie de aburi are temperatura până la maxim 45 grade Celsius, atmosfera are o umiditate ridicată, ce poate ajunge până la 100%. După doar 5-10 minute de utilizare a acesteia simți că respiri mai bine, fiind recomandată pentru un început de răceală sau mici alergii respiratorii, deoarece stimulează sistemul imunitar și reduce inflamațiile.

Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Subcarpati

 Subcarpati
 Subcarpati
 Subcarpati

Date de contact
Subcarpati 4* Curtea De Arges
Adresa: Hotel Subcarpati**** este amplasat in Curtea de Arges intr-o zona linistita, la 3 km de centrul orasului si la 600 metri de Manastirea Curtea de Arges.