Reussdorfer Hof 3* Cund | Cazare la Reussdorfer Hof 3* Cund

Reussdorfer Hof 3*, Cund

Reussdorfer Hof 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Reussdorfer Hof 3*
Localizare: Reussdorfer Hof este cea mai mare casă din Cund, pe care am restaurat-o pentru a satisface numeroasele cereri din partea familiilor și grupurilor mari care călătoresc împreună. Casa este situată pe drumul principal din sat și are o grădină extinsă, cu numeroși copaci și mult spațiu, precum și vederi superbe către dealurile care înconjoară Cundul.
Camere: Camera de zi se continuă cu un mic hol care duce către alte două dormitoare, ambele cu băi separate. Toate dormitoarele au paturi duble sau paturi gemene, un dulap pentru haine și un fotoliu confortabil. Băile au fie duș, fie cadă, WC și chiuvetă. Am pus numeroase lămpi mici și lumânări, pentru a crea o atmosferă intimă și relaxantă. ATENȚIE: Deși corpul principal al casei este reamenajat, la exterior și interior, cea de-a doua parte a casei (având alte trei dormitoare și un apartament) va fi terminată abia în noiembrie 2014. Iar grădina va fi amenajată în această vară, până în august 2014. Din aceste motive, vă oferim prețuri speciale (SoftOpeningRates) de 60 euro pe cameră (față de 72 euro), cu acces comun la bucătărie și sufragerie.
Facilitati: Este ideală pentru familiile mari ori grupurile de prieteni, care se pot bucura de intimitatea dormitoarelor și băilor separate, precum și de un spațiu comun mare, unde să socializeze, să gătească și să mănânce împreună! Intrarea se face printr-o grădină mare (care va fi amenajată în august 2014), apoi printr-un mic hol cu un șemineu de fier. De aici, aveți acces la un dormitor en-suite (cu baie proprie) și la bucătăria mare, bine echipată, care are și o masă de opt persoane. Din bucătărie, intrați în camera de zi care are un șemineu deschis și spațiu suficient pentru opt persoane.

Recomanda acest hotel:  


 Reussdorfer Hof

 Reussdorfer Hof
 Reussdorfer Hof
 Reussdorfer Hof