Casa Varga 3* Cund | Cazare la Casa Varga 3* Cund

Casa Varga 3*, Cund

Casa Varga 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Varga 3*
Localizare: Casa Varga este o veche casă săsească, situată în partea de sus a centrului satului Cund, la distanta de 500m din Valea Verde, dotată cu o grădină mare și frumoasă. Casa este pentru două persoane și aparține profesoarei Anna Varga.
Camere: Intrați în Casa Varga, pe niște scări, aflate în spatele casei, direct într-un mic hol. Una din ușile de aici dă în baia bine utilată (duș, WC și chiuvetă), iar cealaltă ușă este calea spre restul casei. În bucătăria frumoasă găsiți toate aparatele moderne (aragaz cu patru ochiuri și cuptor, filtru de cafea, frigider, fierbător electric, toaster) precum și o zonă de luat masa fermecătoare, dotată cu o bancă tradițională săsească, scaune și o masă.
Facilitati: Din bucătărie intrați în dormitorul cu un pat dublu și un dulap. Casa este încălzită cu ajutorul sobelor de teracotă pe lemne, complet funcționale. Prin luminile și lămpile plasate cu atenție, ne-am asigurat că vă veți bucura de lumina potrivită oricărei astmosfere –de asemenea, vă oferim sfeșnice și lămpi pe ulei…
Informatii: Mobilierul este un amestec foarte frumos de mobilă veche săsească, restaurată și combinată cu grijă și dragoste.

Recomanda acest hotel:  


 Casa Varga

 Casa Varga
 Casa Varga
 Casa Varga
 Casa Varga