Casa Samways 3* Cund | Cazare la Casa Samways 3* Cund

Casa Samways 3*, Cund

Casa Samways 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Samways 3*
Localizare: Casa Samways este o casă frumoasă care poate găzdui până la opt persoane, situată pe strada principală, la doar 50 de metri de biserică (situata la 300m de Valea Verde). Casa se află în mijlocul unei grădini mari și frumoase, împrejmuită cu un gard. Din camera de zi puteți admira minunata biserică Sfântul Nicolae.
Camere: Intrați în Casa Samways printr-o terasă mare, de unde două uși duc la cele două dormitoare mici din spate, iar celelalte două uși dau în casa principală. Cele două dormitoare din spate au fiecare un dulap, un birou, niște fotolii mici și două paturi de o persoană. Camera cu vedere la biserică este mobilată cu un pat supraetajat confortabil - ideal pentru doi copii! În clădirea principală veți găsi, spre grădină, un alt dormitor mobilat cu un șifonier, un fotoliu și un pat regal cu un baldachin minunat. Mica terasă a camerei are o vedere fantastică spre biserică și valea din spate. Din hol, urcă scara care duce la terasa de pe acoperiș și la apartamentul de la mansardă. La parter sunt cele două băi (una cu duș, vas de toaletă și lavoar iar cealaltă echipată cu o toaletă și o chiuvetă), precum și bucătăria și camera de zi.
Facilitati: ucătăria este complet echipată pentru gătit, având un frigider mare, un aragaz cu patru ochiuri, câteva aparate electronice pentru gătit, precum și tacâmuri și farfurii de calitate. De asemenea, în bucătărie veți găsi o masă mare de stejar pentru opt persoane. În spațioasa cameră de zi sunt canapele și fotolii pentru 10 de persoane, măsuțe de cafea, precum și un șemineu din fontă. La etaj se află fermecătorul apartament tip mansardă, care are o cameră de zi, un dormitor și un dressing, precum și dintr-o baie, dotată cu cadă, vas de toaletă și lavoar. Camera de zi de la mansardă are fotolii și un birou, care îi conferă aerul unui studio. Dormitorul are un un pat regal cu baldachin, măsuță de toaletă și un alt fotoliu – iar în dressing este loc suficient pentru a vă atârna toate hainele și pantofii pe care v-ați dori sa-i aveți cu dumneavoastră. Un plus al camerei îl reprezintă terasa de pe acoperiș, mobilată cu fotolii relaxante și o masă pentru șase persoane.
Informatii: Încălzirea se face cu ajutorul unei centrale proprii pe lemne. Prin luminile și lămpile plasate cu atenție, ne-am asigurat că vă veți bucura de lumina potrivită oricărei astmosfere – desigur, vă oferim sfeșnice și lămpi pe ulei…

Recomanda acest hotel:  


 Casa Samways

 Casa Samways
 Casa Samways
 Casa Samways
 Casa Samways