Casa Kartmann 3* Cund | Cazare la Casa Kartmann 3* Cund

Casa Kartmann 3*, Cund

Casa Kartmann 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Kartmann 3*
Localizare: Casa Kartmann este o casă frumoasă formată din două părți (Casa veche și Casa cailor), ambele pentru patru persoane (situata la 350m de Valea Verde).
Camere: Casa se află pe drumul principal, are o terasă mare acoperită și o curte frumoasă și foarte mare, cu gazon, un hambar mare, grădină și viță de vie. În grădină veți găsi legume proaspete, în funcție de sezon (ardei, vinete, roșii, morcovi etc), pe care vă invităm să le gustați! Intrați în casă prin ușa principală din sud, prin veranda deschisă. Casa Cailor este accesibilă prin de terasa mare și acoperită și dispune de două dormitoare, o spațioasă cameră de zi și pentru servitul mesei și o baie (duș mare, vas de toaletă și lavoar). Toate camerele pornesc din livingul spațios, care are o canapea încăpătoare și o zonă pentru luat masa, cu bănci tradiționale săsești, pe care pot sta până la 6 persoane. Din living intrați atât în dormitorul principal, dotat cu un pat matrimonial, un fotoliu și un șifonier, cât și într-un dormitor mic, utilat cu două paturi de o persoană și o noptieră. Întreaga casă are un mobilier din lemn de stejar, lucrat manual, care-i conferă acestei mici case o atmosferă unică și foarte specială.
Facilitati: În mijlocul casei se află bucătăria, foarte bine echipată cu un aragaz cu patru ochiuri și cuptor, filtru de cafea, etc și o masă mare pentru opt persoane . Din bucătărie o ușă duce direct în baia modernă, recent construită, dotată cu un lavoar, un duș și un vas de toaletă, iar cealaltă ușă duce la livingul-dormitor principal. Această cameră, foarte luminoasă, are un pat matrimonial, o comodă, un șifonier și două fotolii în care vă puteți cufunda confortabil în lectură. Din bucătăria principală ajungeți, de asemenea, într-un mic dormitor cu două paturi de o persoană și o comodă – locul ideal pentru doi copii .
Informatii: Vă veți bucura cu siguranță de timpul petrecut în această casă frumoasă și pe terasele sale mari – și, prin cele două părți separate dar aflate în aceeași curte, această casă este alegerea perfectă pentru cei care călătoresc împreună cu prietenii sau cu familia!

Recomanda acest hotel:  


 Casa Kartmann

 Casa Kartmann
 Casa Kartmann
 Casa Kartmann