Casa Cund 3* Cund | Cazare la Casa Cund 3* Cund

Casa Cund 3*, Cund

Casa Cund 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Cund 3*
Localizare: Prin curtea Casei Cund (situata la 300m de Valea Verde) intrați în apartament, o casă de vacanță plină de personalitate, în care pot dormi până la la patru persoane.
Camere: Apartamentul este compus dintr-o mică bucătărie-living, o cameră de zi, un hol, o baie, un dormitor, un balcon privat și, la etaj, o baie complet utilată. La parter se află toaleta de serviciu.Prima cameră în care intrați este o mica bucătărie care are și o zonă de luat masa. Această cameră are o chicinetă cu frigider, aragaz electric și o bancă săsească pe care pot sta până la cinci persoane. Bucătăria este dotată pentru gătitul de bază cu un set de oale și tigăi, precum și cu tacâmuri, farfurii și boluri. În spatele bucătăriei veți găsi o mică toaletă. În camera de zi se află câteva fotolii, un canapel – ce, la nevoie, se pot transforma noaptea în pat mic – și o sobă pe lemne. La etaj ajungeți printr-o scară de lemn în spirală.
Facilitati: Din hol intrați într-o baie spațioasă, amenajată cu o cabină de duș mare, un WC și o chiuvetă. Tot din hol intrați și în livingul-dormitor, dotat cu un pat matrimonial, un șifonier, o comodă, un birou și o sobă de teracotă. Dormitorul are și un balcon, din care puteți admira foarte bine turnul bisericii!
Informatii: În tot apartamentul am pus lămpi și lumini pentru citit, precum și imagini de atmosferă cu locuri istorice din sat.

Recomanda acest hotel:  


 Casa Cund

 Casa Cund
 Casa Cund
 Casa Cund