Starfish Tobago 3* Crown Point | Cazare la Starfish Tobago 3* Crown Point

Starfish Tobago 3*, Crown Point

Starfish Tobago 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Starfish Tobago 3*
Această stațiune pe malul oceanului este situată în Scarborough, Tobago, la doar 5 km de centrul orașului. Oferă mese în stil bufet, baruri lângă piscină și opțiuni de recreere, care includ scufundări și pescuit la mare adâncime. Camerele moderne oferă balcoane private cu vedere la ocean.

Oaspeții de la Starfish Tobago se pot bucura de snorkelling sau caiac în Marea Caraibelor. Închirieri biciclete sunt de asemenea disponibile pentru a explora proprietatea și grădinile sale tropicale.

Camerele Starfish Tobago sunt decorate în culori deschise și au o zonă de relaxare mică. Un TV și o seif sunt de asemenea incluse.

Restaurantul tradițional Kiskadee servește cină tip bufet, cu un meniu opțional la carte, în timp ce restaurantul Courlanders Deck se deschide pentru micul dejun și prânzul cu vedere la plajă. Mai târziu, oaspeții pot savura cocktailuri creative la înotul Surf Bar sau Crusoe Bar.

Această proprietate este situată la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Crown Point. În apropiere se află și un teren de golf cu 9 și 18 găuri.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service

Recomanda acest hotel:  


 Starfish Tobago

 Starfish Tobago
 Starfish Tobago
 Starfish Tobago
 Starfish Tobago
 Starfish Tobago
 Starfish Tobago

Date de contact
Starfish Tobago 3* Crown Point
Adresa: 1 Courland Bay, Scarborough, Trinidad & Tobago
Telefon: +1 877-957-4051