Pensiunea Sara 3* Crivaia Valiug | Cazare la Pensiunea Sara 3* Crivaia Valiug

Pensiunea Sara 3*, Crivaia Valiug

Pensiunea Sara 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Sara 3*
In inima muntilor banateni, in decembrie 2010 a avut loc inaugurarea Pensiunii Sara, o moderna facilitate de cazare si agrement din Statiunea Crivaia, la poalele muntilor Semenic.

Detinatoare a 3 margarete, noua pensiune raspunde dorintelor si nevoilor tale de a te rupe de cotidian si de a petrece intr-un coltisor desprins parca din mrejele povestilor copilariei. Camerele, deosebit amenejate, iti daruiesc tot confortul de care ai nevoie in vacanta. Peisajul pe care ti-l ofera ferastruicile pensiunii este feeric; iarna, impodobit cu un alb ce-ti taie rasuflarea, iar vara pe un fundal verde crud, miile de floricele colorate iti inunda parca sufletul cu o pace divina. Fie ca te afli aici o ora, o zi sau o saptamana, gazdele iti ofera toate conditiile pentru a-ti dori sa revii iar si iar …

De asemenea, in functie de preferintele fiecaruia, in cadrul restaurantului, te poti delecta cu preparate deosebite, atat traditionale cat si cu un specific aparte. In plus, sala de conferinte, iti ofera posibilitatea sa sustii intr-un cadru perfect, evenimentul pe care il doresti, fie ca este vorba despre un training, un seminar, o conferinta.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Sara

 Pensiunea Sara
 Pensiunea Sara
 Pensiunea Sara
 Pensiunea Sara
 Pensiunea Sara
 Pensiunea Sara
 Pensiunea Sara
 Pensiunea Sara
 Pensiunea Sara