Conac Ambient 5* Cristian | Cazare la Conac Ambient 5* Cristian

Conac Ambient 5*, Cristian

Conac Ambient 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Conac Ambient 5*
Conac Ambient 5* este amplasat în localitatea Cristian, pe strada Griviței, nr. 5, într-o zonă montană liniștită și deosebit de frumoasă, la poalele Munților Bucegi și la 9 kilometri de municipiul Brașov.

Conac Ambient are o capacitate de 13 camere dintre care 8 camere duble standard, 2 camere duble executive, 2 apartamente duplex și 1 apartament standard.
Camerele duble standard au o suprafață de 19 - 22 de metri pătrați și sunt dotate cu balcon, pat matrimonial sau 2 patruri twin, TV, cablu TV, internet wireless, baie cu duș și uscător de păr.
Camerele duble executive au o suprafață de 22 - 25 de metri pătrați și sunt dotate cu pat matrimonial şi baie cu jacuzzi, restul dotărilor fiind aceleaşi ca şi la camera dublă standard.
Apartamentele duplex au o suprafață de 35 - 40 de metri pătrați și sunt formate din living cu canapea extensibilă la parter și dormitor cu pat matrimonial situat la etaj, baie cu duș la parter și baie cu cadă cu hidromasaj la etaj.
Apartamentele standard au o suprafață de 60 de metri pătrați și sunt formate din bucătărie complet utilată, living cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial.

Conac Ambient dispune de parcare, loc de joacă pentru copii, teren de sport, tenis de masă, grătar, sală de masă, bucătărie, piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună și biliard.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Jacuzzi
Parcare
Piscina
Restaurant
Sauna
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Conac Ambient

 Conac Ambient
 Conac Ambient
 Conac Ambient
 Conac Ambient