Splendid 4* Crisan | Cazare la Splendid 4* Crisan

Splendid 4*, Crisan

Splendid 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Splendid 4*
Hotelul plutitor Splendid se află în localitatea Crișan, în Delta Dunării.

Proprietatea pune la dispoziție, la etajul 1, 12 camere duble cu pat matrimonial, ideale pentru familiile cu copii, bine izolate fonic și termic, pentru a oferi intimitate și confort turiștilor, mobilate cu un design unic deosebit, dotate cu instalație de aer condiționat și încălzire, seif, televizor LCD, minibar cu frigider, plase împotriva țânțarilor, baie proprie, în care se află o cabină de duș cu hidromasaj si saună, lavoar, WC. La etajul 2 se află alte 3 camere duble cu pat matrimonal, dintre care 2 sunt cu ieșire pe terasă.

Hotelul dispune de un restaurant cu meniu pescăresc, specific în Delta Dunării, dar și meniu tradițional românesc, vegetarian sau dietetic, în funcție de opțiunile turiștilor, aceștia având posibilitatea de a alege meniul pentru fiecare zi a sejurului.

Alte facilități includ 5 terase pentru observație și relaxare, bucătărie complet utilată și mobilată cu aparatură profesională de ultimă generație, bar, un restaurant elegant dotat cu televiziune prin satelit, sistem home cinema, DVD, calculator cu acces la internet, video proiector, ecran și scaun de masaj, sala fiind pretabilă organizării de evenimente, sesiuni de team building, conferințe, șezlonguri și umbreluțe, spațiu ideal destinat pentru plajă și cure de odihnă, într-un loc ferit de de stres și poluare, leagăne, jacuzzi.

Hotel plutitor Splendid pune la dispoziție ambarcațiuni pentru excursii pe canale greu accesibile și lacuri, excursii de pescuit în deltă sau pur și simplu scurte plimbări cu barcă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Jacuzzi
Minibar
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Splendid

 Splendid
 Splendid
 Splendid

Date de contact
Splendid 4* Crisan
Adresa: Crișan, Delta Dunării, jud. Tulcea, România