Danube Delta Resort 4* Crisan | Cazare la Danube Delta Resort 4* Crisan

Danube Delta Resort 4*, Crisan

Danube Delta Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Danube Delta Resort 4*
Complexul turistic Danube Delta Resort se afla situat in inima Deltei Dunarii, vis a vis de pitorescul sat pescaresc Crisan, intr-o zona cu un peisaj deosebit, pe malul stang al bratului Sulina. Pozitia deosebita in care este amplasat (centrul deltei- iti ofera posibilitatea ca in maxim o ora sa ajungi in orice loc pe care doresti sa-l vizitezi din Delta Dunarii), il recomanda atat pentru pescari si vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii- unicat in Europa si lume.

Unitatea de cazare se afla vis-a-vis de satul Crisan, in inima Deltei, pe partea stanga a canalului Sulina (cand cobori) si se constituie din : 1 hotel plutitor de 4 stele GGGociman si 2 vile de 4 stele cu 16 locuri in 6 duble + 2 apartamente. Tot aici se afla Restaurantul.

Pe langa facilitatile de cazare va stau la dispozitie:
Debarcader si restaurant propriu, sala de conferinta, bar, terasa, spatiu amenajat pentru foc de tabara, barbeque, bors de peste la ceaun pe pirostrie, piscina amenajata natural in iazul de langa complex, sezlonguri, standuri pentru pescuit sportiv, loc de joaca special amenajat pentru copii.

Recomanda acest hotel:  


 Danube Delta Resort

 Danube Delta Resort
 Danube Delta Resort
 Danube Delta Resort
 Danube Delta Resort
 Danube Delta Resort
 Danube Delta Resort

Date de contact
Danube Delta Resort 4* Crisan
Adresa: Str. Principală, Nr. 101, 827060 Crişan, România