Selena Elounda 3*+ Insula Creta | Cazare la Selena Elounda 3*+ Insula Creta

Selena Elounda 3*+, Insula Creta

Selena Elounda 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Selena Elounda 3*+
Construit în formă de amfiteatru pe un deal din Elounda, Selena este un hotel aflat pe malul mării, cu vedere la golful din Elounda şi insula Spinalonga. Hotelul de 3 stele are o plajă privată, 2 piscine în aer liber, un bar-restaurant şi un bar lângă piscină.

Restaurantul tip bufet şi restaurantul à la carte în aer liber oferă preparate cretane şi mediteraneene. Snack barul de lângă piscină serveşte mese uşoare şi băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei.

Barurile, restaurantele şi zona recepţiei sunt moderne şi luminoase, fiind renovate recent. Hotelul include o sală de fitness şi 2 lounge-uri cu un colţ de lectură, un colţ de afaceri şi o cameră cu TV prin satelit. Toate camerele şi zonele publice beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi.

Camerele proaspete şi luminoase sunt dotate cu aer condiţionat şi au vedere nelimitată la mare. Toate au frigider, TV şi seif. Includ o baie privată cu duş sau cadă.

Facilitati hotel
Internet
Piscina
Restaurant
Seif
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Selena Elounda

 Selena Elounda
 Selena Elounda
 Selena Elounda
 Selena Elounda

Date de contact
Selena Elounda 3*+ Insula Creta
Adresa: Main Street, Elounda, 72053, Grecia
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie