Oasis Guesthouse 2* Insula Creta | Cazare la Oasis Guesthouse 2* Insula Creta

Oasis Guesthouse 2*, Insula Creta

Oasis Guesthouse 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Oasis Guesthouse 2*
Oasis Guesthouse se află la 1,5 km de plaja Perivolia şi la 2,5 km de centrul orașului Chania. Oferă piscină cu terasă la soare și snack bar. Proprietatea se află în mijlocul unei grădini luxuriante cu palmieri și arbori de citrice. Include 1 clădire din secolul al XVI-lea și 2 clădiri moderne.

Camerele de la Oasis oferă aer condiționat, precum și balcon sau patio cu vedere la munte, la grădină sau la piscină. Fiecare unitate este decorată tradițional, cu paturi din fier forjat sau lemn, frigider, TV și radio. Baia privată include duş sau cadă.

Un bufet de mic dejun este disponibil zilnic în zona de luat masa şi oferă ingrediente proaspete. De asemenea, oaspeții pot savura la restaurant preparate cretane tradiționale, alături de un vin local. Snack barul de la piscină oferă sucuri proaspete și cocteiluri răcoritoare pe tot parcursul zilei.

Există WiFi gratuit în zonele publice ale hotelului. Oferă parcare privată gratuită. Personalul recepţiei poate aranja serviciu de închirieri de maşini şi biciclete.

Oasis Guesthouse se află la 7 km de portul Souda și la 15 km de Aeroportul Internațional Chania. Staţiunea Platanias se află la 12 km, iar plaja faimoasă Falassarna este la 41 km.

Recomanda acest hotel:  


 Oasis Guesthouse

 Oasis Guesthouse
 Oasis Guesthouse
 Oasis Guesthouse
 Oasis Guesthouse

Date de contact
Oasis Guesthouse 2* Insula Creta
Adresa: Perivolia, Perivólia, 73300, Grecia