Nirvana Studios 2* Insula Creta | Cazare la Nirvana Studios 2* Insula Creta

Nirvana Studios 2*, Insula Creta

Nirvana Studios 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Nirvana Studios 2*
Având în vedere caracterul de familie al studiourilor Nirvana și Apartamente Georgioupolis, contactul se va face cu proprietarul direct. Acesta va fi o vacanță de care sa iti amintesti. Datorită conceptului său independent cu studiouri complet echipate, nu va trebui să treaci zi de zi printr-o recepție, odată ce ajungeti și primiti cheia și va stabiliti în camera si veti fi capabili să descopere cât de aproape de plajă, de magazinele din jur, cafenele și taverne sunteti. Proprietarul sau asistentul său va fi întotdeauna în jurul să vă ajute în orice fel posibil și sa va faca sa va simti ca acasa.
Camerele sunt mobilate modern și echipate cu o chicinetă, frigider, cuptor cu microunde, incalzitor de apa, aer conditionat, seif, un TV LCD cu canale prin satelit și Wi-Fi. Toate au un balcon / terasă, unele cu vedere la mare. Băile au un duș și un uscător de păr.
Studiourile sunt echipate pentru un minim de 2 persoane cu un pat dublu sau 2 paturi de o persoană, apartamentele sunt pentru 3-4 persoane, dotate cu un pat dublu și un pat suplimentar sau un pat supraetajat.
Camerele sunt curățate zilnic, cu excepția duminică și prosoapele și cearșafurile sunt schimbate la fiecare a treia zi

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Nirvana Studios

 Nirvana Studios
 Nirvana Studios
 Nirvana Studios
 Nirvana Studios

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie