Malia Holidays 2*+ Creta-Heraklion | Cazare la Malia Holidays 2*+ Creta-Heraklion

Malia Holidays 2*+, Creta-Heraklion

Malia Holidays 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Malia Holidays 2*+
Hotelul Malia Holidays se află la aproximativ 600 m de plaja oraşului Malia din Creta şi este înconjurat de o grădină luxuriantă. Proprietatea oferă o piscină mare de formă neregulată cu terasă la soare. Oaspeţii pot savura băuturi, gustări şi cocteiluri la barul de lângă piscină.

Toate camerele și suitele au pardoseală din piatră, aer condiționat și minifrigider. Acestea oferă balcon cu vedere la peisajul din jur. Unele unităţi de cazare au, în plus, zonă de relaxare.

Oaspeţii Hotelului Malia Holidays pot începe ziua cu un bufet de mic dejun englezesc îmbogăţit cu arome cretane tradiţionale. La numai câţiva paşi puteţi găsi mai multe baruri, taverne şi magazine.

Opţiunile de divertisment includ mese de biliard şi un TV mare cu canale prin satelit în zona de lounge, lângă şemineu. Recepţia este deschisă nonstop, iar accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Malia Holidays

 Malia Holidays
 Malia Holidays
 Malia Holidays
 Malia Holidays
 Malia Holidays
 Malia Holidays
 Malia Holidays
 Malia Holidays
 Malia Holidays
 Malia Holidays
 Malia Holidays
 Malia Holidays

Date de contact
Malia Holidays 2*+ Creta-Heraklion
Adresa: Hotelul Malia Holidays se află la 32 km de Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis şi la 35 km de portul Heraklion. În apropiere este disponibilă o parcare gratuită.
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie