Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only 5* Creta-Heraklion | Cazare la Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only 5* Creta-Heraklion

Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only 5*, Creta-Heraklion

Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only 5*
Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only se află în Adelianos Kampos, la 1 minute de mers pe jos de Beach Adelianos Kampos, și oferă un centru de fitness, o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită. Proprietatea este situată la aproximativ 1,8 km de Plaja din Platanes și oferă un bar. Acest hotel pune la dispoziție o piscină interioară, o saună, divertisment de seară și room-service.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, dulap pentru haine, cafetieră, un frigider, cutie de valori, televizor cu ecran plat, terasă și baie proprie cu duș. Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only are anumite unități cu vedere la mare, iar toate camerele sunt dotate cu un balcon. La Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only, toate camerele oferă lenjerie de pat și prosoape.

Acest hotel are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria belgiană, grecească și italiană. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și vegane.

Oaspeții cazați la Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only au la dispoziție un hamam. La acest hotel de 5 stele puteți juca tenis de masă, iar zona este populară pentru ciclism.

Recomanda acest hotel:  


 Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only

 Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only
 Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only
 Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only

Date de contact
Amira Luxury Resort & Spa - Adults Only 5* Creta-Heraklion
Adresa: Adelianos Kampos, Adelianos Kampos, 74150, Grecia