Futura Hotel 3* Creta-Chania | Cazare la Futura Hotel 3* Creta-Chania

Futura Hotel 3*, Creta-Chania

Futura Hotel 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Futura Hotel 3*
Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul Futura se află la numai 200 m de promenada pitorească din satul Maleme şi oferă unităţi de cazare spaţioase şi confortabile, o frumoasă zonă de piscină în aer liber, parcare privată gratuită şi vedere la plajă.
Personalul amabil al Hotelului Futura vă oferă o primire călduroasă şi prietenoasă, garantând un început perfect pentru o vacanţă relaxantă. Camerele moderne sunt decorate cu gust şi oferă o verandă privată sau o zonă mică de grădină.
Vă puteţi petrece sejurul scăldându-vă în minunatul soare cretan lângă piscina de un albastru cristalin, unde aveţi la dispoziţie sezlonguri gratuite. Puteţi să priviţi copiii jucându-se în piscina şi zona de joacă dedicate lor şi să utilizaţi centrul de fitness dacă doriţi să consumaţi surplusul de energie.
Plaja lungă şi frumoasă se află la numai 300 m. Aceasta este îndeajuns de spaţioasă pentru a oferi atât locuri retrase şi liniştite, cât şi ocazia de a practica activități de agrement, cum ar fi schi nautic. De asemenea, aveţi la dispoziţie mai multe restaurante, magazine de suveniruri şi taverne. Dacă doriţi să gustaţi din viaţa de noapte animată, satul Platanias se află la numai 5 minute de mers cu maşina. 

 
Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Recomanda acest hotel:  


 Futura Hotel

 Futura Hotel
 Futura Hotel
 Futura Hotel