Hostel Amiral 2* Costinesti | Cazare la Hostel Amiral 2* Costinesti

Hostel Amiral 2*, Costinesti

Hostel Amiral 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hostel Amiral 2*
Hostelul este situat la aproximativ 300 m de plaja (langa Oficiul Postal). Plaja este largă, nisipoasă, intrare in mare cu pietricele si usor abruptă.

Se accepta animale de companie de talie mica si mijlocie, cu prezentarea obligatorie a carnetului de sanatate si achitarea unei taxe de 20% din valoarea unui loc de cazare.

Facilitati: 48 camere duble, 4 apartamente, 4 camere cu 4 locuri si 2 camere triple, restaurant (100 locuri, aer conditionat), bar cu terasa, parcare proprie ingradita si gratuita, seif pentru pastrarea obiectelor de valoare la receptie, centrala termica proprie.

Camere duble: tv, frigider, baie proprie cu cabina de dus / cadita de dus, pardoseala din gresie cu covorase, mobilier nou, balcon cu scaune si masuta; o parte din camerele duble au aer conditionat (contra cost); apartamente: living (canapea si 2 fotolii), dormitor (pat matrimonial), tv, frigider, mobilier nou, mocheta sau pardoseala din gresie, baie proprie cu cadita de dus, 2 balcoane; camerele triple si cele cu 4 locuri au baie proprie; o parte din apartamente au aer conditionat (contra cost).

Se acordă masa in restaurantul Amiral Nord, categoria 2 stele, in sistem bonuri valorice.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Hostel Amiral

 Hostel Amiral
 Hostel Amiral
 Hostel Amiral

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie