Natursun 3* Costa Del Sol | Cazare la Natursun 3* Costa Del Sol

Natursun 3*, Costa Del Sol

Natursun 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Natursun 3*
Hotel deschis in anul 2012 ofera oaspetilor camere spatioase, bar, restaurant, piscina intr-un context modern, de lux. Oaspetii vor descoperi servicii de caltiate la un pret atractiv.

Hotelul este localizat intr-o regune foarte accesibila pentru toate obiective din Costa del Sol. Este la doar 4 minute de plaja Playa de la Carihuela, 10 minute pietonale fata de centrul statiunii Torremolinos. Cu masina faceti doar 15 minute pana la Malaga si 30 minute pana la Marbella.

Camere spatioase, moderne cu urmatoarele facilitati: TV LCD 32'', telefon, aer conditionat, mini bar, seif, baie in camera, internet Wi-Fi gratuit.
Informatii aditionale:

Hotelul este pozitionat într-un loc minunat pentru a vă bucura de deliciile gastronomice locale , iar seara se poate ajunge usor la Playa de Los Alamos, în care pot găsi o mulțime de baruri " Chill Out design ", cea mai animata regiune pentru petrecerile nocturne.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Natursun

 Natursun
 Natursun
 Natursun
 Natursun
 Natursun
 Natursun

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie