IPV Palace 4* Costa Del Sol | Cazare la IPV Palace 4* Costa Del Sol

IPV Palace 4*, Costa Del Sol

IPV Palace 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii IPV Palace 4*
Camerele luminoase şi spaţioase de la IPV Beatriz Palace & Spa oferă acces gratuit la internet WiFi şi o terasă privată. Toate camerele includ minibar şi TV cu ecran plat cu canale internaţionale prin satelit.

Complexul are 4 restaurante, printre care se află La Alacena, deschis în lunile de iarnă şi care combină bucătăria tradiţională şi modernă. Printre specialităţi se numără orez, peşte, carne şi vânat.

Restaurantul Doña Lola oferă mese tip bufet şi bucătărie deschisă. Restaurantul Beach Club se află lângă piscină şi este deschis în timpul verii. Barul La Taurina serveşte tapas şi există şi un bar cu pian, deschis în timpul lunilor de iarnă.

În timpul verii se oferă programe de divertisment pentru copii şi adulţi, care includ cursuri de gimnastică acvatică şi de yoga. Programul este afişat la hotel.

IPV Beatriz Palace & Spa este la 15 minute de mers pe jos de centrul oraşului Fuengirola. Aeroportul oraşului Málaga se află la aproximativ 20 km.


Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Fuengirola! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.


Recomanda acest hotel:  


 IPV Palace

 IPV Palace
 IPV Palace
 IPV Palace
 IPV Palace