SuneoClub 4* Costa Brava | Cazare la SuneoClub 4* Costa Brava

SuneoClub 4*, Costa Brava

SuneoClub 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii SuneoClub 4*
Hotelul pe plajă se află la o scurtă plimbare față de centrul orașului Lloret de Mar. Pe lângă diverse baruri, puburi și restaurante, în zonă se găsesc și locuri de făcut cumpărături.

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV.

Hotelul oferă 3 suite, 3 camere single și 237 de camere duble pe 4 nivele, la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o garderobă, un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, asistență medicală, room-service și un serviciu de spălătorie. Există de asemenea și magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare.

Oferta de sejur la SuneoClub 4*

Recomanda acest hotel:  


 SuneoClub

 SuneoClub
 SuneoClub
 SuneoClub

Date de contact
SuneoClub 4* Costa Brava
Adresa: Av. Vila de Tossa, 51, 17310 Lloret de Mar, Girona, Spania