Hostal De La Gavina 5* Costa Brava | Cazare la Hostal De La Gavina 5* Costa Brava

Hostal De La Gavina 5*, Costa Brava

Hostal De La Gavina 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hostal De La Gavina 5*
Situat la doar 100 de metri de plaja S'agaro, Hostal de la Gavina este o proprietate de 5 stele care oferă un centru spa, club de tenis şi piscină în aer liber înconjurată de grădini mediteraneene. Camerele oferă o frumoasă vedere la mare.

La Gavina beneficiază de o aşezare ideală pe Costa Brava, la doar 27 km de Aeroportul Girona. Figueres, locul de naştere a lui Salvador Dalí, se află la aproximativ o oră de mers cu maşina.

Fiecare cameră de la Hostal Gavina are ferestre mari şi decor clasic, ţesături de lux şi mobilier de epocă. Toate camerele includ aer condiţionat, minibar şi TV prin satelit.

Hotelul are un restaurant la piscină care serveşte prânzuri mediteraneene, iar restaurantul Conchas este deschis pentru cină şi oferă preparate culinare à la carte din bucătăria internaţională. Pe terasa de vară puteţi lua masa şi cocktailuri.

Centrul spa de la Gavina are hamam, cadă cu hidromasaj şi piscină interioară încălzită. De asemenea, are o sală de gimnastică şi o zonă de relaxare cu vedere la mare. Oaspeţii pot alege dintr-o gamă largă de tratamente de înfrumuseţare.

Recomanda acest hotel:  


 Hostal De La Gavina

 Hostal De La Gavina
 Hostal De La Gavina
 Hostal De La Gavina
 Hostal De La Gavina
 Hostal De La Gavina