Evenia Olympic Resort 4* Costa Brava | Cazare la Evenia Olympic Resort 4* Costa Brava

Evenia Olympic Resort 4*, Costa Brava

Evenia Olympic Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Evenia Olympic Resort 4*
Avand o suprafata de 30.000 m2 complexul este alcatuiat din cele mai frumosae gradini din zona si este unic dim imprejurimi.

Complexul este alcatuir din 4 hoteluri: Eveni Olympic Palace, Evenia Olympic Suites, Evenia Olympic Garden, Evenia Olympic Centre, toate de 4* plus 3 terenuri de tenis, 6 pescine,si un SPA complet dotat pentru relaxrea oaspetilor.

Evenia Olympic Resort contine deasemenea mai multe tipuri de restaurante unde se serveste o combinatie de mancare traditionala spaniola.Toate restaurantele au bufet.

Pe de alta parte oaspetii se pot relaxa in numeroasele baruri, localizate in diferitele puncte ale complexului, ca de exemplu: Hall Bar, in piscina, Snack Bar si Disco. Pe langa cele 6 piscine este amplasata si zona solarium, inconjurata de palmieri.

Deasemenea complexul este locul ideal si pentru copii, deoarce este dotat cun un MINICLUB, unde copiii pot participa la programe de animatie.
Pe langa aceste facilitati complexul dispune si de Olympic Sport Club: avand centru fitness cu programe de body bulding, aerobic, cardio, squash.

Facilitati hotel
Centru SPA
Parcare
Piscina
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Evenia Olympic Resort

 Evenia Olympic Resort
 Evenia Olympic Resort
 Evenia Olympic Resort
 Evenia Olympic Resort
 Evenia Olympic Resort
 Evenia Olympic Resort

Date de contact
Evenia Olympic Resort 4* Costa Brava
Adresa: Avenida Senyora de Rossell s/n, 17310 Lloret de Mar, Spania