RH Princesa 4* Costa Blanca | Cazare la RH Princesa 4* Costa Blanca

RH Princesa 4*, Costa Blanca

RH Princesa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii RH Princesa 4*
Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. RH Princesa beneficiază de o locaţie liniştită în Benidorm, la 400 de metri de plaja Levante. Hotelul are o piscină cu 2 tobogane, piscină cu hidromasaj și o zonă de stropire cu jocuri pentru copii. Se oferă WiFi gratuit.

Camerele luminoase şi spaţioase ale Hotelului RH Princesa au podea din lemn. Acestea sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat şi minibar. Majoritatea camerelor beneficiază de o terasă privată.

Hotelul are un café-bar, un restaurant tip bufet şi un lounge cu pian. Recepţia deschisă nonstop oferă servicii de schimb valutar şi biciclete de închiriat. De asemenea, există şi un loc de joacă pentru copii.

Centrul spa de la Hotelul RH Princesa este accesibil la un cost suplimentar. Acesta oferă tratamente de înfrumuseţare şi include o piscină interioară încălzită, o cadă cu hidromasaj şi băi turceşti. Există şi o sală de fitness cu lecţii de aerobic.

Hotelul se află la câţiva paşi de parcul Aïguera din Benidorm. În apropiere există numeroase magazine, pieţe şi baruri. Parcul acvatic Aqualandia este la mai puţin de 3 km.


Acesta este locul preferat de turiștii din Benidorm, conform comentariilor independente.


Oferta de sejur la RH Princesa 4*

Recomanda acest hotel:  


 RH Princesa

 RH Princesa
 RH Princesa
 RH Princesa
 RH Princesa