RALF RESIDENCE 4* Cornu | Cazare la RALF RESIDENCE 4* Cornu

RALF RESIDENCE 4*, Cornu

RALF RESIDENCE 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii RALF RESIDENCE 4*
Pensiunea Ralf Residence va ofera cazare in 8 dormitoare spatioase si foarte atractive, fiecare dormitor avand baia proprie.De asemenea pentru o ambianta cat mai placuta in sezonul rece folosim semineul din living, care produce caldura la propriu si la figurat.

Pensiunea detine un living spatios dispus in fata semineului si un spatiu pentru luat masa in care este amenajat un mic bar. Pentru verile calduroase Ralf Residence dispune si de o terasa spatioasa acoperita unde se poate lua masa sau doar spatiu pentru relaxare in aerul curat din Cornu.

Imprejurimi

Departe de agitatia statiunilor si de cea a orasului, Pensiunea Ralf este punctul de asezare pentru o vacanta bine echipata.

La 15 km departare se afla partia de ski Valea Soarelui dotata cu telegondole si telescaun unde pot practica acest sport atat incepatori asistati de instructori cat si avansati.

Drumetiile iau nastere aici, pentru ca la nici 20 de km incepe Valea Doftanei, care impresioneaza prin salbaticia sa naturala. Mai mult de atat, potecile inguste care strabat padurile, raurile si vaile duc la Rezervatia Glodeasa, o padure seculara, cu arbori foarte batrani de brad si fag,cu varste cuprinse intre 200-300 de ani si inaltimi de 40- 45 m.

Recomanda acest hotel:  


 RALF RESIDENCE

 RALF RESIDENCE
 RALF RESIDENCE
 RALF RESIDENCE
 RALF RESIDENCE
 RALF RESIDENCE

Date de contact
RALF RESIDENCE 4* Cornu
Adresa: Cornu de Jos