Blarney Golf Resort 4* Cork | Cazare la Blarney Golf Resort 4* Cork

Blarney Golf Resort 4*, Cork

Blarney Golf Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Blarney Golf Resort 4*
Hotelului cu cele 120 camerele ale sale amenajate confortabil i s-au acordat 4 stele.

Ajungeţi comod pe jos la terenul de golf (distanţă cca. 0,0 km).

Hotelul este pregătit pentru oaspeţii cu dorinţe speciale: Acesta oferă camere pentru persoanele cu handicap, un serviciu de spălare-curăţare şi permite şi aducerea cu sine a animalelor de companie.

Vă puteţi conecta la internet printr-o conexiune din camera dumneavoastră sau prin WLAN (zona publică a hotelului). La recepţie, personalul hotelului este disponibil 24 ore şi oferă şi un serviciu de trezire telefonic.

Pentru păstrarea obiectelor de valoare vă stă la dispoziţie un seif la recepţie, dar şi un seif în cameră. Folosiţi locul de parcare gratuit pentru autovehiculul dumneavoastră. Pentru toate dorinţele, vă stă cu plăcere la dispoziţie room service-ul.

Pe lângă lucrurile confortabile uzuale, precum minibar şi uscător de păr, aveţi posibilitatea să vă preparaţi în camera dvs. ceaiul şi cafeaua.

Fiecare cameră dispune de o baie, unele vă întâmpină şi cu un balcon - vă rugăm să specificaţi această dorinţă în momentul rezervării camerei dumneavoastră În halatul de baie pregătit pentru dumneavoastră ajungeţi destul de relaxaţi la salonul de masaj.

Doriţi să rezervaţi o cameră pentru nefumători? Călătoriţi cu familia dumneavoastră şi aveţi nevoie de un pat pentru copii? Cu plăcere vom îndeplini dorinţele dumneavoastră - de aceea, vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul rezervării camerei dumneavoastră. Camera dumneavoastră dispune de TV şi telefon. Instalaţia de climatizare din camera dvs. de hotel vă asigură temperaturi confortabile.

Relaxaţi-vă copios în sauna şi baia de aburi ale hotelului. Folosiţi în timpul liber, la alegere, piscina interioară sau sala de fitness. În jacuzzi puteţi să vă relaxaţi liniştit şi să uitaţi de stresul lumii exterioare.

Solicitaţi diferitele oferte terapeutice ale hotelului! Hotelul oferă tratamente de înfrumuseţare.

Restaurantul hotelului (cu zonă în aer liber) şi Café/Bistro vă oferă cele mai variate delicatese - solicitaţi meniul pentru diabetici şi bucătăria vegetariană. Hotelul dispune de o crama/berărie confortabilă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Seif
Sauna
Telefon
Teren De Golf
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Blarney Golf Resort

 Blarney Golf Resort
 Blarney Golf Resort
 Blarney Golf Resort
 Blarney Golf Resort

Date de contact
Blarney Golf Resort 4* Cork
Adresa: Kerry Road, Tower . Blarney