Servos Studios & Appartments 1* Insula Corfu | Cazare la Servos Studios & Appartments 1* Insula Corfu

Servos Studios & Appartments 1*, Insula Corfu

Servos Studios & Appartments 1*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Servos Studios & Appartments 1*
Servo Studios & Apartments sunt situate la marginea Barbati la un drum secundar liniştită. Pentru golf următor este la doar 150 de MTS şi de cca. 400 MTS la distanta de 1 km Armoura plajă. Taverne, restaurante, magazine şi de închiriere de motociclete sunt la câţiva paşi. Un mic supermarket bine aprovizionat pentru nevoile de zi cu zi este direct sub o piscină. Parcare este gratuită şi directă lângă apartamente. Staţia de autobuz este de aprox. 100 MTS din complexul de servo Apartments.

Servo complex este format din 2 case cu 6 studiouri pentru 2 persoane şi 3 apartamente pentru 4 persoane. Există loc pentru un pat suplimentar, atât în ​​studiouri şi apartamente, dacă este necesar şi paturi pentru copii sunt disponibile gratuit. Toate camerele au aer condiţionat, facilităţi de călcat, terasă sau balcon cu vedere la mare excelente. Toate bucatariile au frigider, 2 inele de gătit, filtru de cafea şi a apei din cazan. Studiourile au un trai combinat / dormitor cu un colţ de bucătărie şi de baie.

Toate apartamentele au o bucătărie separată, doua dormitoare si baie cu duş şi toaletă. Camerele sunt curăţate de două ori şi foi şi prosoapele sunt schimbate o dată pe săptămână servo complex de apartamente are o piscină frumoasă.,
piscină pentru copii, o terasă cu şezlonguri, umbrele şi vedere panoramică pentru interminabile de relaxare sub soare ..

Barbati este pe coasta de nord-est a insulei Corfu, 20 km de oraşul Corfu şi cca. 30 mn de aeroport. La Barbati pantele mulţimii Muntele Pantokrator ţărmului lasand foarte putin loc pentru dezvoltare, în spatele plajei şi drumul de munte se ridica din plantaţii de frumos Măsline a crea un fundal impresionant. Barbati are o plajă lungă de pietriş alb argintiu "Armoura" - un contrast izbitor cu marea azurie, şi un pic golf "Agrogiali". Plaje de prundis piatra, cu apa limpede de cristal sunt marcate cu steagul albastru pentru apă foarte curată. Exista multe sporturi de apa; acestea includ schi nautic, parasailing, hidrobicilete şi închiriere bărci pentru mai puţin aventuros. Şezlonguri şi umbrele sunt disponibile ..

Recomanda acest hotel:  


 Servos Studios & Appartments

 Servos Studios & Appartments
 Servos Studios & Appartments
 Servos Studios & Appartments

Date de contact
Servos Studios & Appartments 1* Insula Corfu
Adresa: Barbati, Corfu, Greece Brigitte Fasel & Ioannis Pappas Phone: 0030-26630-91736 Mobile: 0049-173-6177006 0030-6944165047 0030-6946284510