Rossini 3* Copenhaga | Cazare la Rossini 3* Copenhaga

Rossini 3*, Copenhaga

Rossini 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Rossini 3*
Localizare: Hotelul Rossini este situat in aria rezidentiala a orasului, la 300 de metri de gara Valby şi în apropiere de numeroase atracţii, cum ar fi grădina zoologică din Copenhaga, Muzeul Carlsberg şi palatul în stil baroc Frederiksberg. Lângă hotel puteţi găsi un centru de bowling. Gara Centrală din Copenhaga, grădinile Tivoli și Strøget, principala stradă comercială din Copenhaga, sunt la 8 minute cu trenul.

Zona este linistita, iar hotelul ofera conditii bune de cazare. Restaurantul se gaseste la parterul hotelului, acolo unde se mai afla si sala de bowling impreuna cu complexul de sanatate. Hotelul oferă parcare gratuită. Personalul Hotelului Rossini vă poate recomanda diverse restaurante, cafenele și pub-uri. Un mic dejun la pachet poate fi achiziționat la proprietate.

Camerele sunt de suprafata medie, curate si mobilate predominant in stil business. Dotările standard de la Hotelul Rossini includ saltele cu strat moale suplimentar și TV cu canale multiple. Toate camerele au fotoliu pentru relaxare.

Facilitati hotel
Parcare
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Rossini

 Rossini
 Rossini
 Rossini
 Rossini
 Rossini
 Rossini

Date de contact
Rossini 3* Copenhaga
Adresa: Gl. Jernbanevej 27, 2500 Copenhaga, Danemarca
Telefon: 45-36-454572