Clarion Neptun 4* Copenhaga | Cazare la Clarion Neptun 4* Copenhaga

Clarion Neptun 4*, Copenhaga

Clarion Neptun 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Clarion Neptun 4*
Clarion Neptun se află la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de Castelul Amalienborg şi Teatrul Regal Danez. Staţia de autobuz Sankt Annæ Plads este chiar lângă hotel.

Standardul înalt al hotelului First Class (4 stele) se poate observa în fiecare din cele 215 camere amenajate confortabil.

Hotelul dispune de camere pentru nefumători, în care vă puteţi caza şi cu patrupedele dumneavoastră dragi (vă rugăm să specificaţi în momentul rezervării că doriţi această cameră). Hotelul oferă locuri de parcare proprii. În timpul sejurului dvs., lucrurile dvs. de valoare sunt păstrate cu plăcere în seif la recepţie.

Ca aparate electronice de consum există în cameră radio, TV cu cablu şi Pay TV. Suplimentar faţă de dotarea standard, camera dumneavoastră are şi un uscător de păr şi un fierbător de apă. Hotelul oferă o saună. Bucuraţi-vă de felurile de mâncare de la restaurantul hotelului.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Clarion Neptun

 Clarion Neptun
 Clarion Neptun
 Clarion Neptun

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie