Serenity Resort 4* Codlea | Cazare la Serenity Resort 4* Codlea

Serenity Resort 4*, Codlea

Serenity Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Serenity Resort 4*
Serenity Resort**** este amplasat la iesirea din Codlea spre Halciu, în inima naturii, inconjurat de munți și agrementat de lacul natural cu lebede și pești, si vă invită să descoperiți frumusețea și relaxarea în cele mai pure forme, la doar câteva minute de Brașov.

Când ajungeti la Serenity Resort sunteți încurajați să vă destindeți, pontonul amenajat cu șezlonguri vă stă la dispoziție pentru relaxarea în cele mai pure forme. Priveliștea către lac și munți garantează o experiență completă.

Serenity Resort ofera servicii premium de cazare in 14 vile dotate ultramodern cu terasa si ponton proprii pe malul lacului.

Camerele dispun de încălzire în pardoseală, sistem de climatizare reglabil, espressor, TV HD cablu, mini bar, au ponton și vedere spre lac, 2 șezlonguri și o măsuță în sezonul estival, pat dublu 160 × 200 cm, suprafață 22 mp si 12 mp terasă, baie proprie, uscator de par, cosmetice hoteliere, halat și papuci de cameră, telefon, Internet wireless,

Apartamentul oferă confortul suprem în cadrul resortului punând la dispozitie două dormitoare cu jacuzzi, un living cu terasă generoasă și cea mai impresionantă priveliște către lac și munți.

Apartamentul are ponton și vedere spre lac, 2 șezlonguri și o măsuță în sezonul estival, 2 paturi duble 160 × 200 cm și o canapea dublă extensibilă, 2 jacuzzi, suprafață apartament 89 mp si 35 mp terasă.

Facilitati: room service, parcare privată, restaurant cu terasă ce oferă un meniu deosebit ce are ca fundament articole bio, crescute în grădina proprie și numeroase preparate de casă, 2 săli de evenimente, servicii și facilități pentru conferințe.

Pescuitul sportiv este disponibil oaspeților, lacul este populat cu peste 8 specii de pești.

Restaurantul a la carte cu preparate internationale si sala de evenimente cu capacitatea generoasa de peste 600 de locuri vor completa gama serviciilor oferite.

Lotus Conference Room este ideală pentru evenimente limitate la 30 de persoane. Lumina naturală reprezintă un mare avantaj iar terasa în aer liber poate fi folosită cu succes pentru un coffee break destins.

Serenity Ballroom are capacitate până la 550 de persoane și este locația ideală pentru evenimente grandioase. Terasa cu vedere spre lacul cu lebede poate reprezenta un element deosebit pentru evenimentul business organizat.

Ambele săli dispun de toate dotările specifice conferințelor: videoproiector și ecran de proiecție, display-uri profesionale, flipcharts, internet, sistem de sonorizare, microfoane, asistență tehnică.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Serenity Resort

 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort
 Serenity Resort