Hotel Transilvania 3* Cluj Napoca | Cazare la Hotel Transilvania 3* Cluj Napoca

Hotel Transilvania 3*, Cluj Napoca

Hotel Transilvania 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Transilvania 3* / Numar camere: 28
Amplasat “in buricul targului”, intr-o zona care pulseaza de istorie, datorita obiectivelor turistice diverse, Hotel Transilvania reprezinta punctul de reper central al ospitalitatii.

Desi poarta intransele povestile tuturor celor care le-au trecut pragul, camerele noastre sunt in pas cu timpurile: televizor, telefon , internet de mare viteza.

Restaurantul nostru este numai bun pentru sarbatorirea unor mese festive, fiind ferit de zgomotul orasului, sau pur si simplu pentru savurarea unor bucate cu parfum local.
Mai mult decat atat, terasa noastra este alternativa perfecta pentru zilele sau serile calduroase de vara.

Nu am neglijat nici componenta business a turismului, punandu-va la dispozitie o sala de conferinte destinata oricarui tip de eveniment: training-uri, corporate meetings etc. Veti gasi aici 20 de locuri incapatoare, videoproiector, ecran, flipchart, sistem de traducere simultana, conexiune la internet.

Hotelul Transilvania va asteapta sa ii treceti pragul. Va punem la dispozitie 8 camere single, 16 camere double, 2 apartamente, 2 suite, o sala de conferinte si business room, precum si un restaurant cu bar.
Toate acestea sunt completate de o parcare generoasa in spatele hotelului si de terasa de vara superba care va ofera intimitate si ambianta deosebita.

Facilitati hotel
Camera pentru bagaje
Curte interioara
Fax
Internet
Parcare
Program non-stop
Restaurant
Sala conferinta
Seif
Telefon
Terasa

Facilitati camera
Baie proprie
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 AM
Ora checkout: 12:00 PM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: Rezervarile se anuleaza cel putin cu 24 de ore inainte de cazarea propriu-zisa.Nu se percep taxe de anulare a rezervarii.

Recomanda acest hotel:  


Hotel Transilvania

Hotel Transilvania
Hotel Transilvania
Hotel Transilvania
Hotel Transilvania
Hotel Transilvania
Hotel Transilvania